--> -->

Specialisatie: Acne

Wat is Acne?
Acne is de meest voorkomende huidaandoening bij jongeren. Het is een ontstekingsproces in het haarfollikel-talgkliersysteem dat beïnvloed wordt door hormonale factoren. Kenmerkend voor acne zijn papels, ontstekingen (pustels) en mee-eters (comedonen). Favoriete plekken waar acne zich vestigt zijn het gezicht, hals en rug. Talg wordt geproduceerd om de huid soepel te houden. Zodra er een overproductie van talg plaatsvindt ontstaat er vaak acne.

Waardoor ontstaat Acne?
Acne kan door verschillende oorzaken ontstaan. Het kan erfelijk bepaald zijn, door hormonen (pubertijd) veroorzaakt worden, bacteriën of stress.

Hoe komt u van Acne af?
Allereerst is het belangrijk om van de puistjes af te blijven. Uitknijpen veroorzaakt soms littekens. Daarnaast is het van belang om de huid goed te verzorgen om acne te bestrijden en erger te voorkomen. Bloss schoonheidsinstituut kunt u daarbij helpen.

Hoe kan Bloss schoonheidsinstituut u helpen?
Allereerst gaan we samen kijken om welke vorm van acne het gaat en welk behandelplan er nodig is. Om de acne goed te behandelen krijgt u advies mee voor thuisverzorging. Bij acne behandelingen wordt er gewerkt met de producten van Academie Scientifique de Beauté. Deze zorgen ervoor dat de huid diep gereinigd, gekalmeerd en hersteld wordt.

U kunt de behandeling thuis voortzetten met deze producten wat de werking van de behandeling vergroot en zo het resultaat optimaal wordt!

Zorgverzekering?
Aangezien wij een specialisatie opleiding voor acne hebben gevolgd, krijgt u de acne behandelingen (gedeeltelijk) vergoed van uw zorgverzekering. Neem voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar.