Cupping gezicht 

Wil je versteviging van de huid, minder vochtwallen of minder rimpels op een natuurlijke manier? Dan is cupping de oplossing voor jou!

Cupping is een massage waarbij er gebruik wordt gemaakt van medische siliconen vacuüm cups die ervoor zorgen dat de huid zichzelf ontgift, gecombineerd met lymfedrainage en bindweefsel technieken. Hierdoor trekt het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Vervolgens keert het bloed via de aderen weer terug om te worden gereinigd en afgevoerd. 

Voor een liftend effect met verstrakking van contouren en een diepe ontgifting.

Het toepassen van de cupping massage heeft verschillende positieve effecten. Door het toenemen van de bloedcirculatie in de huid stijgt de huidtemperatuur. Hierdoor wordt de stofwisseling van het huidweefsel hersteld, werken zweet en andere klieren beter en opgeslagen toxines en afvalstoffen worden afgevoerd. Het vermogen van de huid om te vernieuwen versterkt. Daarnaast wordt ook het vocht onder je ogen afgedreven waardoor je wallen (indien ze veroorzaakt worden door je lymfestelsel) verminderen. 

De behandeling bestaat uit:

  • Gezichtsreiniging
  • Peeling
  • Cupping massage van gezicht, hals & decolleté
  • Masker

Natuurlijk is het mogelijk om eenmalig een behandeling te ondergaan. Voor het beste resultaat adviseren wij deze behandeling in kuurverband te doen van 8 weken – 1x per week en 3x per week thuis cuppen. Thuis cupping set is in de salon verkrijgbaar.

AFSPRAAK INPLANNEN

Wil je meer informatie over onze behandelingen en/of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op, stuur ons een email of maak gebruik van het contactformulier.

Andere behandelingen

Menu