Eyeliner
Een smalle of een wat vollere eyeliner, een strakke of juist een wat poederige potloodlijn? Met permanente make-up eyeliners zijn er tal van mogelijkheden. Met PMU Eyeliner lijken de ogen groter, de wimpers voller en het geeft een frisse blik!

Infralash
Dit is de meest natuurlijke vorm van een pmu eyeliner en wordt infralash genoemd. Een infralash eyeliner wordt toegepast in de wimperrand van de ogen. De dikte is in overleg. Het idee achter een infralash is optische diepte aan de ogen en het voller lijken van je wimpers. Deze behandeling is ideaal voor mensen die niet veel make-up dragen en een natuurlijke look willen.

Classic Eyeliner
Voor een meer nadrukkelijke oogopslag is een Classic eyeliner (eventueel met kleine wing) de ideale oplossing. Er wordt een heel strak lijntje getrokken waardoor je iedere dag een volle oogopslag hebt.

Shaded Eyeliner
Een shaded eyeliner heeft aan de bovenkant een schaduweffect. Het geeft een natuurlijke look. Met een schaduweffect creëer je meer zachtheid in je eyeliner.

AFSPRAAK INPLANNEN

Wil je meer informatie over onze behandelingen en/of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op, stuur ons een email of maak gebruik van het contactformulier.

Andere behandelingen