Voor veel mensen kan overbeharing als zeer storend worden ervaren. Het verwijderen van ongewenste haargroei kan door middel van harsen of definitieve laserontharing.

HARSEN

Met harsen wordt de ongewenste haargroei op zowel het lichaam als het gezicht verwijderd met warme, vloeibare hars. Met deze ontharingsmethode blijven de haartjes tussen de drie tot zes weken weg.

Het voordeel van harsen ten opzichte van andere (tijdelijke) ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen.

DEFINITIEVE LASERONTHARING

Waar de haartjes goed zichtbaar zijn zoals in het gezicht, op armen en op de benen, is definitieve laserontharing dé oplossing voor ongewenste haargroei. Het werkt snel en is zeer effectief. Met een aantal behandelingen (gemiddeld 6-10) bent u op een veilige, verantwoorde en (bijna) pijnloze manier verlost van ongewenste haargroei.

Eerste keer bij Bloss schoonheidsinstituut? Plan dan een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek in.

Afspraak inplannen

Wil je meer informatie over onze behandelingen en/of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op, stuur ons een email of maak gebruik van het contactformulier.

Andere huidproblemen