Bloss schoonheidsinstituut  werkt uitsluitend met het Zwitserse merk Swiss Color. De combinatie van werken met technologisch hoogwaardige apparatuur en pigmenten vormen de basis voor een professionele PMU behandeling. De gebruikte techniek zorgt voor een snelle, optimale pigmentering en zo min mogelijk schade aan de huid. Er wordt alleen gebruik gemaakt van (organische) pigmenten waarvan de kwaliteit van grondstoffen is gegarandeerd en die verder worden getest door onafhankelijke geaccrediteerde laboratoria.

De pigmenten van Swiss Color bevatten geen conserveringsmiddelen, geurstoffen en allergie verwekkers. Daarnaast zijn ze vrij van ijzeroxides, PAA’s en PAK’s (zware metalen). Helaas geldt dit nog lang niet voor alle pigmenten in Nederland. Het grote nadeel van ijzeroxides in pigmenten is dat de gepigmenteerde huid naar verloop van tijd rood/oranje kan worden.

AFSPRAAK INPLANNEN

Wil je meer informatie over onze behandelingen en/of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op, stuur ons een email of maak gebruik van het contactformulier.

Andere behandelingen

Menu