Wenkbrauwen
Door de nieuwste technieken voor permanente make-up is het tegenwoordig mogelijk om prachtige, natuurlijk ogende wenkbrauwen te creëren. PMU kan de vorm van de eigen wenkbrauwen corrigeren en ‘voller’ doen lijken met de pigmentkleur die bij jouw haar en huidskleur passen. Op ieder moment van de dag een verzorgd uiterlijk!

Powder Brows
Bij Powder brows wordt de wenkbrauw ingeschaduwd. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd. Deze techniek wordt met een PMU apparaat toegepast. De pigmenten worden met een flinter dun naaldje in de lederhuid gepigmenteerd. Met de machine kunnen wij een subtiel poedereffect creëren. Daarnaast ogen de wenkbrauwen natuurlijk en zacht doordat gebruik wordt gemaakt van de ombre effect techniek. Bij deze techniek beginnen de wenkbrauwen erg zacht en eindigen steeds donkerder naar het uiteinde toe. Het resultaat is semi-permanent, na ongeveer 1-2 jaar hebben je wenkbrauwen dan weer een opfris behandeling nodig. Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype.

Hairstroke techniek
Bij de hairstroke techniek wordt er met behulp van een flinterdun naaldje ultra dunne lijntjes gecreëerd. Deze lijntjes worden gevuld met de pigmentkleur die bij jouw haar en huidskleur passen. Door deze techniek zijn de echte en neppe haartjes niet van elkaar te onderscheiden. Van strakke nette wenkbrauwen naar weelderige en volle brows. Ook is deze techniek ideaal voor mensen die een subtiele correctie willen. Bijvoorbeeld kleine plekjes die opgevuld moeten worden zonder dat het er gemaakt uitziet. 

Combi Brows
De naam verraad het al een beetje, combi brows is een combinatie van twee behandelmethoden. Met de hairstroke techniek worden haartjes stuk voor stuk getekend (gepigmenteerd) om je wenkbrauwen voller te maken voor een natuurlijke uitstraling. Vervolgens worden je wenkbrauwen als het ware ingekleurd met de ombre powder (shading) techniek om het poeder effect van make up look na te bootsen. Door het beste van twee werelden te combineren, creëren we de perfecte PMU wenkbrauw, die niet van echt te onderscheiden is.

AFSPRAAK INPLANNEN

Wil je meer informatie over onze behandelingen en/of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op, stuur ons een email of maak gebruik van het contactformulier.

Andere behandelingen